משרד החקלאות מנע הברחת בשר פיגולים

משרד החקלאות מנע הברחת בשר פיגולים
תפיסה על חם. הבשר שנתפס
צילום: אמיר לב

מפקחי משרד החקלאות סיכלו ניסיון לשיווק בשר שאינו ראוי למאכל אדם. בעקבות מידע מודיעיני על הברחת בשר משטחי הרשות הפלסטינית, אשר התקבל ביחידה המרכזית לאכיפה וחקירות במשרד החקלאות ופיתוח הכפר, תפסו מפקחי המשרד 400 ק”ג בשר בקר וכבש בסמוך למחלף באקה אל-גרבייה בכביש 6. הבשר, שהוברח משטחי הרשות לישראל, יועד לשיווק לתושבי האזור. הנתפס, סעיד מחאגנה, תושב אום אל פחם, בן 45, הינו בעל מסעדת השייח בוואדי ערה, והחשד הוא שהבשר יועד גם לשיווק במסעדה. כנגד החשוד נפתחו הליכים משפטיים והבשר הושמד בצו רופא וטרינר, בכדי למנוע סכנה ברורה לבריאות הציבור.
ממשרד החקלאות נמסר: “חל איסור על העברת מוצרים מן החי משטחי הרשות הפלסטינית עקב חשש לבריאות הציבור. במשרד מבקשים מהציבור להקפיד לרכוש בשר במקומות מוכרים הנמצאים תחת פיקוח. בנוסף, יש להקפיד על מוצר באריזה מקורית, סגורה ונקייה עם התוויה וסימון של תאריך ייצור ותאריך פג תוקף”.

תפיסה על חם. הבשר שנתפס|צילום: אמיר לב
תפיסה על חם. הבשר שנתפס
צילום: אמיר לב

כתבות שתשמחו לקרוא

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *